מכרז מס' 7/2021

רכז מרכז נוער ישובי

שיעור המשרה50%

דרישות התפקיד:

·        בעל תואר ראשון בתחומים הבאים: עבודה סוציאלית, מדעי החברה, חינוך, פסיכולוגיה, מדעי ההתנהגות, סוציולוגיה.

עדיפות תינתן לבעלי תואר שני

·        עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה עם בני נוער בסיכון בגילאי 12-18 שנים

·        עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה קבוצתית ופרטנית

תיאור התפקיד:

אחראי על הפעלת המרכז, אחראי על תקציב המרכז, בניית תוכנית עבודה, שילוב חוגים לימודיים וחוגי פנאי לבני הנוער, אחראי על ניהול המדריכים במרכז ופיקוח על עבודתם, יוזם פעולות לפיתוח, פירסום וקידום המרכז.

רב שעות העבודה לאחר הצהריים

הערה:המשרה אינה צמיתה והיא לתוקפה מוגבלת והמשך ההעסקה יהיה מותנה בהמשך התקצוב למשרה ע"י משרד החינוך.

על המעוניינים להגיש את מועמדותם לתפקיד לצרף לבקשתם קורות חיים , תעודות השכלה וניסיון מוכח.

מועד אחרון להגשת המועמדות יהיה יום רבעי 20.10.2021 שעה 13:00 במסירה ידנית במשרדו של מנכ"ל המועצה

המודעה מתייחסת לגברים ולנשים כאחד.

בכבוד רב

תמים חרזאללה

ראש המועצה

مناقصة رقم 7/2021

مجلس زيمر المحلي

اعلان عن وظيفة شاغرة

مُركز لمركز الشبيبة المحلي

نسبة الوظيفة – 50%

شروط الوظيفة:

·        لقب اول في موضوع العمل الاجتماعي، تعليم لا منهجي، علم الاجتماع، علم النفس، التربية، علم الاجرام، علم السلوك، الافضلية لمن لديهم لقب ثاني.

·        افضليه من لديه تجربة في مجال العمل مع شبيبه في خطر من جيل 18-12 سنة لمدة سنتين على الاقل.

·        افضليه من لديه تجربة وخبرة في مجال العمل الجماعي والفردي.

وصف الوظيفة:

تشغيل وادارة المركز، تطوير مشاريع لفتيان المركز، بناء خطة عمل، تقديم الارشاد المهني لطاقم المركز، العمل بشكل فردي وجماعي.

معظم ساعات الدوام هي ما بعد الظهر.

ملاحظة: الوظيفة اعلاه غير مستديمة والتوظيف سيكون لفترة البرنامج ومنوطه في التمويل من وزارة المعارف والرفاه الاجتماعي.

على الراغبين بالتقدم للمناقصة ان يرفقوا الى طلبهم سيرتهم الذاتية وجميع الشهادات المطلوبة واثبات تجربتهم في المجال المطلوب.

اخر موعد لتقديم الطلبات سيكون يوم الاربعاء الموافق 2021/10/20 الساعة 13:00 ظهراً والتسليم سيكون باليد فقط في مكتب مدير عام المجلس المحلي.

المناقصة للرجال وللنساء على السواء

مع الاحترام